• Nederlands
  • Deutsch
  • English

Wie zijn wij?

Wij zijn een dynamisch en modern bedrijf en willen met de inzet van efficiënte productiemethodieken, hoogwaardige techniek en een enthousiaste groep mensen essentiële waarde toevoegen aan de producten van onze klanten.

Onze collega’s

Marco

Operator


Rene

Operator


Meryem

Verkoop binnendienst


Eric

Projectcoördinator


Willem

Projectcoördinator


Ihsan

Teamleider


Frank

Operator


Rendo

HRM


Tommy

Operator


Totaalleverancier

Brinks wil haar klanten een totaal oplossing aanbieden en daarmee essentiële waarde toevoegen in de keten. Wij kunnen onderdelen leveren die direct geschikt zijn voor assemblage zonder aanvullende uitbesteding/reiniging.

Hiervoor beschikken we intern over uiteenlopende productieprocessen ( verspanende bewerkingen, ontbramen en reinigen). Daarnaast kunnen we meerwaarde creëren door onze kennis en ideeën op het gebied van productie technologie en materialen, die we graag met onze klanten delen.

Trainingscentrum

Wij zijn van mening dat scholing en opleiding van onze ( nieuwe) medewerkers belangrijk is om gericht kennis en vaardigheden in huis te krijgen waarmee we kunnen inspringen op technologische en innovatieve ontwikkelingen in een veranderende markt.

In ons eigen trainingscentrum scholen we voortdurend in kennis, waarmee onze mensen de ontwikkelingen in ons bedrijf maar ook in de maatschappij goed kunnen volgen. Het boeien en binden van onze mensen door middel van scholing en ontwikkeling zien we als een van de pijlers van maatschappelijk verantwoord ondernemen